Samplingmeisjes

Bent u op zoek naar een manier om uw product of dienst op een unieke en creatieve manier onder de aandacht te brengen? Denk dan eens aan onze promotionele Sampling Models. Onze Sampling Models zijn getraind in het enthousiast promoten van uw product of dienst en zijn inzetbaar met of zonder exclusief ontworpen presentatiemiddelen. Ons promotionele Sampling Model is uw persoonlijke merkambassadeur en wordt gestyled in de kleuren van uw merk of logo.

De samplingmeisjes zijn een interactieve beleving voor uw publiek door hun opvallende verschijning met speciaal ontworpen goodierok. De goodierok wordt gevuld met samples van uw bedrijf en aan het publiek uitgedeeld. Het samplingmeisje is prima in te zetten bij uw evenement, beurs of bijvoorbeeld in de winkelstraten. Als aanvulling op het uitdelen van samples kunnen er ook flyers uitgedeeld worden. De goodierok zorgt ervoor dat de samplingmeisjes mobiel zijn en zich onder uw bezoekers kunnen begeven. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een gepersonaliseerde stand waar de samplingmeisjes achter kunnen staan. De Sampling Models van Taste Models zijn een vrolijke en representatieve verschijning en een uitstekende oplossing op uw promotionele vraag.

Bent u op zoek naar een andere manier om uw product of dienst te promoten? Neem dan eens een kijkje bij onze Flyer Models.