Hostesses

Een hartelijk ontvangst met een stralende lach op uw evenement of beurs? Onze charmante hostesses zorgen ervoor dat uw gasten niks tekort komen. De hostesses en hosts dragen zorg voor een gastvrij ontvangst en blijven aanspreekpunt voor uw gasten tot het vertrek.

Onze zorgvuldig geselecteerde hostesses en hosts hebben een charmante uitstraling, zijn gastvrij, servicegericht en HBO+ geschoold. Door de uitstraling en interactie van de hostesses is er op sympathieke wijze ruimte om in gesprek te raken met uw doelgroep en zijn ze een ware gesprekspartner. De styling van onze hostesses wordt volledig aangepast naar de kleuren van uw merk of logo. Onze hostesses en hosts zijn uw visitekaartje.

Op beurzen kan de hostess ingezet worden ter ondersteuning van uw beursstand. De gastvrouwen en gastheren maken praatjes met beursbezoekers en vangen leads op. Deze leads worden door onze hostess omgezet naar traffic richting uw beursstand. Ook kunnen de hostesses uw beursstand begeleiden bij de demonstratie of presentatie van uw product of dienst.

Tijdens een evenement of congres neemt de hostess of host een deel van de hospitality uit handen. De hostesses zorgen voor een gastvrij ontvangst en begeleiden uw gasten bij de registratie. De gastvrouw en gastheer zorgt voor een hapje en drankje voor uw gasten en zorgt dat uw gasten niks tekort komen.

Een hostess inhuren via ons hostessbureau? Neem dan contact met ons op!

Wilt u liever uw product laten promoten? Dan zijn onze Promotie Models iets voor u.