Goodiebagmeisjes

Bent u op zoek naar een manier om uw product of dienst op een unieke en creatieve manier onder de aandacht te brengen? Denk dan eens aan onze promotionele Goodiebag Models. Onze Goodiebag Models zijn getraind in het enthousiast promoten en uitdelen van uw product of dienst en zijn inzetbaar met of zonder exclusief ontworpen goodierok. Onze promotionele Goodiebag Model is uw persoonlijke merkambassadeur en wordt gestyled in de kleuren van uw merk of logo.

De goodiebagmeisjes zijn een interactieve beleving voor uw publiek door hun opvallende verschijning met speciaal ontworpen presentatiemiddelen als de goodierok. De goodiebag wordt gevuld met samples van uw bedrijf en aan het publiek uitgedeeld. De goodiebag kan voorzien worden van producten die door uw bedrijf worden verkocht. Maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld pennen met uw logo aan de goodiebag toe te voegen. Het goodiebagmeisje van Taste Models is een vrolijke en representatieve verschijning en een creatieve oplossing voor uw promotionele vraag.

Bent u op zoek naar een andere manier om uw product of dienst te promoten? Neem dan eens een kijkje bij onze Flyer Models