Camerameisjes

Bent u op zoek naar een manier om uw product of dienst op een unieke en creatieve manier onder de aandacht te brengen tijdens een beurs? Onze Camera Models kunnen u daarbij helpen. Zij ontvangen uw gasten met een stralende lach en zijn getraind in het enthousiast promoten van uw product of dienst. De camerameisjes kunnen ingezet worden met of zonder verdere exclusief ontworpen presentatiemiddelen en indien gewenst komt ons Camera Model gestyled in de kleuren van uw merk of logo.

Het camerameisje kan ingezet worden voor marketing, entertainment, promotie of een combinatie daarvan. Met bijvoorbeeld een promotiestand of met een bord met uw logo er op, zet ons Camera Model uw publiek stralend op de foto. Onze Camera Models werken, naast met digitale camera’s, ook met polaroidcamera’s, waardoor u uw gasten de foto gelijk mee kunt geven. Uw logo of een andere boodschap op de foto? Met een sticker om de polaroid geeft u zo een unieke photoflyer mee aan de bezoekers.

Ons Camera Model is een originele aanvulling tijdens bijvoorbeeld uw bedrijfsevenement, -borrel of beurs. Wilt u toch liever op een andere manier promoten? Dan kunt u ook denken aan onze Flyer Models, Sampling Models of Goodiebag Models.