Sushi Models - Sushimeisjes

Op zoek naar een originele sushi cateraar? Met de Sushi Models als culinair entertainment maakt u uw evenement compleet! De Sushi Models presenteren op belevenisvolle wijze de heerlijkste sushi aan uw gasten. Taste Models is gespecialiseerd in originele food entertainment en de styling van de meisjes zijn altijd afgestemd op uw evenement.

De sushimeisjes bereiden live diverse soorten sushi voor uw gasten. Ze vullen bijvoorbeeld het bekende gedroogde zeewierblad (Nori) met rijst en de favoriete ingrediënten van uw gasten, waar ze vervolgens een handroll van vouwt. Het sushimeisje heeft ook rijstblokjes bij zich om zalm, nigiri, tonijn nigiri of garnaal nigiri van te bereiden. Naar wens voegt ze sojasaus, wasabi en/of Japanse mayonaise toe. Genieten!

Sushi is typisch Japans eten en is sinds een paar jaar erg populair in Nederland. Sushi bestaat altijd uit afgekoelde gekookte rijst en een ander ingrediënt, dit kan variëren van vis, groenten, ei tot fruit. De sushirijst wordt op smaak gebracht met azijn, zout, suiker en wasabi. Daarnaast bevatten veel sushi zeewier om alle ingrediënten goed bij elkaar te houden en kan de sojasaus niet ontbreken.

Liever iets anders culinairs uit de zee? Ons Sashimi Model serveert diverse vis zonder rijst of kijk eens bij ons Oester Model. Het Oester Model opent de oesters live en brengt deze op smaak naar wens van de gast.