Soezen Models - Soezenmeisjes

Trakteer uw gasten op heerlijke hartige of zoete lekkernijen met de Soezen Models van Taste Models. Taste Models staat bekend om haar originele en creatieve culinaire entertainment. Met originele presentatiemiddelen, heerlijke hapjes en drankjes en vrolijke, spontane modellen maakt Taste Models ieder evenement af.

Met handige presentatiemiddelen om haar middel loopt het Soezen Model tussen de gasten door en biedt hen een heerlijke verse soes aan. Indien gewenst zijn deze soesjes van tevoren al gevuld, maar voor een extra beleving worden de soesjes live door ons soezenmeisje voor uw gasten gevuld. Om haar middel heeft ze naast de soezenboxen ook spuitzakken hangen, die ze gemakkelijk uit haar riem kan halen om vervolgens de soesjes te vullen met een heerlijke smaak naar wens. Denk bijvoorbeeld aan zalmmousse of de populaire smaak karamel zeezout. De soezenmeisjes van Taste Models zijn altijd een enorm succes op ieder evenement.

Voor een extra zoete traktatie op uw evenement is het Soezen Model ook leuk te combineren met het Macaron Model of Cupcake Model