Petit Four Models - Petit Fourmeisjes

Tover ieder evenement om tot een succes en trakteer uw bezoekers of gasten op zoete lekkernijen met de Petit Four Models van Taste Models. Taste Models staat bekend om haar originele en creatieve culinaire entertainment. Met originele presentatiemiddelen, heerlijke hapjes en drankjes en vrolijke modellen tilt Taste Models ieder evenement naar een hoger niveau.

Met haar handige draagbare candybox loopt het Petit Four Model door het publiek en biedt zij iedereen een heerlijke zoete lekkernij aan. Het petit four meisje presenteert vanuit haar candybox hemelse petit fours, vers gebakken mini cheesecakes en verrukkelijke brownies. De cheesecakes zijn gegarneerd met heerlijk verse seizoensfruit naar wens. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De petit four meisjes van Taste models zijn altijd fashionable gekleed en begroeten al uw gasten met een vrolijke lach en knopen een vriendelijk praatje aan. De elegante petit four meisjes creëren een gezellige sfeer en zorgen voor een geslaagd evenement.

Zin in meer chocolade? De Bonbon Models serveren heerlijke bonbons. Liever een andere zoete lekkernij, dat kan natuurlijk ook. Kijk dan eens bij onze Cupcake Model of Macaron Models.