Patat Models - Patatmeisjes

Ieder evenement wordt speciaal met de Food Models van Taste Models. Taste Models is een gerenommeerd bedrijf dat actief is in de culinaire entertainment branche. Taste Models staat bekend om haar creatieve en originele foodconcepten en unieke, mobiele presentatiemiddelen. De Models van Taste Models zijn fashionable en zeer klantvriendelijk. De styling van de Patat Model kan aangepast worden aan uw bedrijfskleuren.

Om de bezoekers van uw evenement op een lekker Hollands hapje te trakteren zijn er de Patat Models. Het patatmeisje serveert vanuit haar handpalet kleine puntzakjes met vers gebakken patat. Uw gasten of bezoekers kunnen kiezen uit diverse sauzen die de patatmeisjes in de presentatiemiddelen om hun heupen dragen. U kan het zo luxe maken als u zelf wilt. Van truffelmayonaise tot ketchup en vele andere sauzen. Niets is voor ons te gek! Van beurzen tot bedrijfsevenementen. De patatmeisjes van Taste Models zijn altijd een enorm succes op ieder evenement.

Voor een extra feestelijke  en Hollandse traktatie op uw evenement combineert u de Patat Models met de Bitterballen Models.