Pata Negra Models - Pata Negrameisjes

Ieder evenement wordt speciaal met de food Models van Taste Models. Taste Models is een gerenommeerd bedrijf dat actief is in de culinaire entertainment branche. Taste Models staat bekend om haar creatieve en originele foodconcepten. De Models zijn fashionable en zeer klantvriendelijk. De styling van de Pata Negra Models kunnen aangepast worden aan uw bedrijfskleuren.

Om de gasten van uw evenement op een lekker hapje te trakteren zijn er de Pata Negra meisjes. Het Pata Negra Model snijdt ter plekke heerlijke plakjes ham van een echte zwarthoef-poot. Deze voor- of achterpoot staat op een verrijdbaar karretje, waardoor het pata negra meisje zich mobiel tussen de gasten kan begeven. Met natuurlijke souplesse snijdt ze makkelijk een heerlijk vers plakje van deze gedroogde ham af en biedt deze aan de gasten aan.

Wilt u een ander culinair hapje serveren aan uw gasten? Kijk dan eens naar onze Oester Models. Of denk aan een klassieker die nooit uit de mode gaat: meloen met ham! Ons Meloen-Ham Model combineert de lekkerste meloensoorten met de meest smakelijke plakjes ham, volledig naar wens van de gast. Ze draagt gemakkelijke snack-size Cantaloupe-, Galia- en Honingmeloen bolletjes en plakjes Parma-, Iberico- en Serranoham bij zich welke de gasten naar eigen voorkeur mogen kiezen.