Oester Models - Oestermeisjes

Wilt u uw gasten verblijden met oesters en bent u op zoek naar een originele oester cateraar? Maak uw evenement compleet en verras uw gasten met onze Oester Models. Taste Models is gespecialiseerd in culinair entertainment en staat bekend om haar unieke food concepten en de perfecte styling van de Models die altijd afgestemd is op uw evenement.

De oestermeisjes serveren op originele wijze heerlijke oesters. Met de speciale tools aan hun oesterriem, openen zij de oester live en brengen deze op smaak naar wens van de gast. Als de oester gegeten is, worden de gasten verrast met een bijzondere borrel: het oestermeisje schenkt zeewierjenever in de lege oesterschelp. Hierdoor wordt de smaak van de oester nog eens extra versterkt en kunnen de gasten optimaal genieten van deze heerlijke smaken van de zee.

Wilt u weten wat voor een verschillende oesters er zijn en hoe deze smaken? Meer informatie over oesters, die op een belevenivolle manier kunnen worden gepresenteerd door een oestermeisje van Taste Models, vindt u op onze oester pagina. Zit u te twijfelen of u uw bezoekers iets culinairs gaat serveren of dat het een Hollandse snack wordt? Dan is de oesterkroket vast iets voor u. De oesterkroket heeft een heerlijke ragoutvulling van oester en zeewier. Een klassiek hapje met een speelse twist!