Macaron Models - Macaronmeisjes

Tover ieder evenement of borrel om tot een succes en trakteer uw gasten op zoete lekkernijen met de Macaron Models van Taste Models. Taste Models staat bekend om haar originele en creatieve culinaire foodconcepten. Met originele presentatiemiddelen, heerlijke hapjes en drankjes en vrolijke modellen tilt Taste Models ieder evenement naar een hoger niveau.

Met haar handige presentatiemiddelen om de middel loopt het Macaron Model door de ruimte heen en biedt uw bezoekers een heerlijke verse macaron aan. In haar candybox heeft het macaronmeisje verschillende heerlijke handgemaakte Macarons de Paris, een bekende Franse patisserie. De macaronmeisjes vullen à la minute voor uw gasten de macaronhelften met de gewenste smaken. De felle kleuren vallen meteen op. En ze zijn erg lekker! U proeft eerst het licht krokant korstje van de koekjes met een heerlijk zachte binnenkant van merinque, gevolgd door de zachte vulling. De macarons zijn in diverse kleuren en smaakcombinaties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uw huisstijlkleuren. Een elegante traktatie voor elke gelegenheid.


Kijk ook eens naar het Cupcake Model. Vanuit haar speciaal ontworpen ‘cupcakerok’ serveert zij overheerlijke cupcakes, waarvan de kleur van de bakingcup en de smaak van de creme aan uw evenement of thema kan worden aangepast.