Kaas Models - Kaasmeisjes

Wilt u uw gasten kaas serveren en bent u op zoek naar een originele cateraar? Met Kaas Models als culinair entertainment maakt u uw evenement compleet! Een kaasmeisje presenteert op belevenisvolle wijze de heerlijkste kazen aan uw gasten. Taste Models is gespecialiseerd in originele food entertainment en de styling van de meiden is altijd afgestemd op uw evenement.

Het kaasmeisje van Taste Models draagt een prachtig plateau gevuld met bijzondere buitenlandse of Hollandse kazen. Ze stelt graag live voor uw gasten een kaasplankje samen en/of voorziet kazen van een heerlijke topping naar keuze. De kaasmeisjes maken van elk kaasplankje een belevenis!

Een kaasplankje is niet alleen een culinaire verrassing, het is ook een lust voor het oog. Van gewassen korst kaas, witte korst kaas, blauwader kaas, (half) harde kaas tot geitenkaas, elke kaas is anders van kleur en textuur zowel van buiten als van binnen. De Kaas Models presenteren een gevarieerd assortiment van milde tot pittige kazen zodat er voor ieder wat wils is.  

Heeft u een Oer-Hollands thema op uw evenement? Boek dan onze Hollandse meisjes voor het serveren van de (Hollandse) kazen! De Hollandse meisjes zullen, geheel passend bij het thema, gestyled zijn in mooie Delfts blauwe jurkjes. 

Een heerlijk glaasje bij de kazen? Vraag dan naar onze Port Models of kijk eens naar onze Champagne Models. Liever een warme snack bij de borrel voor uw gasten? Onze Bitterballen Models bieden uw gasten graag de heerlijkste bitterballen aan.