Haring Models - Haringmeisjes

Haringparty? Een evenement met dit seizoensproduct op de menukaart of op zoek naar een haring cateraar? Maak uw evenement compleet en verras uw gasten met onze unieke Haring Models. De Hollandse Nieuwe wordt enkel in het Haringseizoen (tweede week van juni t/m september) door onze Haring Models geserveerd. Haring is de populairste vissoort uit Nederland en wij Hollanders happen graag een maatje weg. Taste Models staat bekend om haar unieke culinair entertainment en slaat daarom de lekkerste, vetste haring aan de haak met een geheel nieuw food concept: De Haringparasol. Deze parasol speelt in op een typisch Nederlandse traditie, het haring happen.

Het haringmeisje draagt als presentatiemiddel een haringparasol. Dit presentatiemiddel zorgt voor interactie met en tussen de gasten tijdens uw (bedrijfs)evenement. De Hollandse haringmeisjes zijn altijd in voor een praatje en voorzien de haring à la minute van uitjes en zuur naar wens van de gast. Het is ook mogelijk de haring vanaf een bordje te nuttigen. U kunt kiezen voor een Hollandse look of neutrale styling.

Liever een andere lekkernij van het zomerseizoen als catering? Onze IJs Models verfrissen uw gasten graag met een heerlijk ijsje, bijvoorbeeld in uw logo- of bedrijfskleuren.