Wat is food entertainment?

Taste Models verzorgt een combinatie van exclusieve catering en entertainment: culinair entertainment. We werken met cupcakes, bonbons, champagnes en andere heerlijke producten, die a la minute en op originele wijze gepresenteerd worden door mooie, spontane en intelligente meiden met een stralende lach. Ze zijn gekleed in veelal speciaal ontworpen jurkjes, met visagie en haarstyling afgestemd op uw gelegenheid.

De Food Models zijn los of als aanvulling op aanwezige catering inzetbaar, voor een belevenisvolle presentatie van de hapjes, een verrassende eyecatcher en interactie met en tussen de gasten. Tip: zet de Food Models in voor exra traffic en leads tijdens uw beursdeelname.

Mobiele concepten

De Taste Models dragen de benodigde presentatiemiddelen om hun lichaam, waardoor ze zich gemakkelijk onder uw gasten kunnen begeven. Voor elke lekkernij zijn speciale attributen ontwikkeld van hoogwaardige materialen met een mooie uitstraling.

Finishing touch

De Taste Models doen altijd een finishing touch op locatie; het Petit Four Model decoreert live de petit fours met seizoensfruit dat uw gasten zelf kunnen kiezen, het Kaas Model stelt voor uw gast een heerlijk kaasplateau samen met, indien gewenst, keuze uit diverse canapes, het Champagne Model schenkt vanuit haar speciale schortje de champagne al la minute in voor uw gasten, etc.

Styling en lekkernijen afgestemd op uw evenement, bedrijfskleuren of thema

Taste Models onderscheidt zich o.a. door de styling, die altijd afgestemd is op uw evenement. Daarnaast biedt Taste Models een aantal producten aan, die afgestemd kunnen worden aan uw bedrijfskleuren of thema. Zoals de kleur van de donuts die het Donut Model serveert vanuit haar candybox, de kleur bakingcup van de cupcakes die het Cupcake Model serveert vanuit haar speciaal ontworpen ‘cupcakerok’, het Bonbon Model presenteert o.a. bonbons die passen binnen een thema zoals speculaasbonbons met Sinterklaas, etc.

Een breed scala aan exclusieve lekkernijen in diverse prijsklassen

Alle aan te bieden hapjes en drankjes kunnen wij voor u verzorgen op basis van uw wensen en budget.