Cupcake Model™ - Cupcakemeisjes

Wilt u uw gasten verwennen met een zoete lekkernij en bent u op zoek naar een originele cupcake cateraar? Met het Cupcake Model™ als culinaire catering maakt u uw evenement helemaal af. Taste Models staat bekend om haar unieke culinair entertainment en is bekend geworden met haar eerste food concept: de Cupcakerok. Taste Models was de allereerste met deze innovatieve manier van hapjes presenteren op het lichaam en het gebruik van transparante materialen, in 2012. Cupcakes in een nieuw… jurkje!

Vanuit haar exclusief ontworpen ‘cupcakerok’ serveren de cupcakemeisjes overheerlijke cupcakes, waarvan de kleur van de bakingcup en de smaak van de crème aan uw evenement of thema kan worden aangepast. Als finishing touch kunnen uw gasten zelf kiezen welke topping zij op hun cupcake willen. De cupcakerok is van prachtig transparant materiaal, waarop de cupcakes gepresenteerd staan. Het cupcakemeisje is gewild op bruiloften en nodigt ook graag uw kleine gasten uit om een cakeje te kiezen van haar unieke draagbare stellage.

Een extra feestelijke traktatie? Het Cupcake Model™ kan het erg goed vinden met de Champagne Models. De Champagne Models dragen een fleshouder en glazen bij zich en schenken a la minute een heerlijk glas champagne in voor uw gasten.