Champagne Models - Champagnemeisjes

Een feestelijke gelegenheid en op zoek naar een originele manier van drank serveren? Dan bent u bij Taste Models aan het juiste adres. Taste Models is gespecialiseerd in originele culinair entertainment en presenteert op belevenisvolle wijze de heerlijkste hapjes en drankjes aan uw gasten. Daarnaast is de styling van de meiden altijd afgestemd op uw thema. Maak uw evenement compleet en verras uw gasten met onze Champagne Models!

Vanuit haar speciale schortje schenken de champagnemeisjes a la minute een heerlijk glas Champagne in voor uw gasten. Dankzij het schortje en een fleshouder die zij aan hun riem dragen, kan het champagnemeisje zich gemakkelijk onder uw gasten begeven. Het champagnemeisje zorgt ook graag voor een bijzonder ontvangst met een glas bubbels, als feestelijke drank om mee te toasten tijdens de kerst- of nieuwjaarsborrel, maar ook als aperitief of bij een maaltijd.

Wilt u graag een hapje bij de Champagne serveren? De Oester Models en Pata Negra Models kunnen het erg goed vinden met de Champagne Models. Zo openen de Oester Models de oesters live en brengen deze op smaak naar wens van de gast. De Pata Negra Models snijdt live heerlijke plakjes ham van een echte zwart-hoef poot.


Meer informatie over champagne zoals de verschillende soorten champagne vindt u op onze champagne pagina. Taste Models verzorgt de Champagne in diverse prijsklassen.       Vraag een offerte aan.