Candy Models - Snoepmeisjes

De Candy Models presenteren op diverse bijzondere manieren de lekkerste zoete (en zoute) versnaperingen. Met handige draagbare candyboxen beweegt het Candy Model zich makkelijk door het publiek. Tover ieder evenement of borrel om tot een succes en trakteer uw bezoekers of gasten op zoete lekkernijen van de Candy Models. Taste Models staat bekend om haar originele en creatieve culinaire foodconcepten. Met originele presentatiemiddelen, heerlijke hapjes en drankjes en vrolijke modellen tillen de Candy Models ieder evenement naar een hoger niveau.

Een mobiel snoepbuffet? De snoepmeisjes hebben verschillende snoepjes in hun draagbare stellage. Terwijl de snoepmeisjes zich tussen uw gasten begeven stellen zij ter plekke snoepzakjes samen met snoep naar de keuze van de bezoeker. U kunt kiezen uit diverse kleuren snoep, die bij uw bedrijfskleuren of thema passen. Om het af te maken worden de puntzakjes dicht geplakt door het snoepmeisje met een toepasselijke sticker. Zo is het mogelijk om stickers te personaliseren met uw bedrijfslogo en/of bedrijfskleuren. Ook kunnen de snoepzakjes door het snoepmeisje dicht geplakt worden met themastickers voor bijvoorbeeld Valentijn, Vaderdag of Moederdag.

Het mobiele buffet kan ook opgevuld worden met andere lekkernijen zoals popcorn of donuts. Zo heeft u bij ons de keuze uit meer dan 30 soorten/kleuren donut versieringen!


Ook benieuwd naar een andere lekkernij in uw bedrijfs- of themakleuren? Kijk bijvoorbeeld eens naar het Macaron Model. Zij vult gekleurde Franse pattiserie voor uw gasten met een zachte vulling in diverse smaken.