Bitterballen Models - Bitterballenmeisjes

Bent u op zoek naar een manier om uw borrel een boost te geven? Dan zijn de Bitterballen Models van Taste Models een uitstekende oplossing. Want zeg nou zelf, geen borrel is compleet zonder een heerlijke bitterbal! Taste Models heeft zich gespecialiseerd in creatieve en originele promotionele oplossingen met betrekking tot foodconcepten gehuld in een fashionable en modern jasje.

Het Bitterballen Model loopt tijdens uw evenement tussen uw bezoekers door en serveren de bitterballen vanuit hun originele presentatiemiddelen. De bitterballen die onze bitterballenmeisjes serveren zijn ronde vleesragout-balletjes gevuld met 20% (biologisch) rundvlees. Naast de bitterballen is er ook de mogelijkheid om een van onze specials te laten serveren door ons bitterbalmeisje. De specials bestaan uit: Japanse Teriyaki, Thaise Cocoscurry of Spinazie-Gorgonzola! Uiteraard kunnen er ook diverse sauzen geserveerd worden. Een originele aanvulling op de bitterballenmeisjes zijn onze Culinaire Kitspuit Models die de bitterballen op unieke wijze voorzien van de heerlijkste sauzen.

Oesterkroketten
De koning onder de kroketten is de oesterkroket. De knapperige buitenkant is gemaakt van Japans paneermeel genaamd: Panko. Dit is heerlijk in combinatie met de romige ragoutvulling van oester en zeewier. Een klassiek hapje met een speelse twist!

Gaat u liever voor het origineel? Laat dan heerlijke verse oesters ter plekke openen door onze Oester Models.