Sinterklaas entertainment - pieten

ENORME KEUZE AAN SINTERKLAASENTERTAINMENT
Op zoek naar passend entertainment met Sinterklaas voor uw winkelcentrum of (bedrijfs)evenement? Naast natuurlijk de Sint zelf, prachtige zwarte pieten in vele soorten (acrobaatpieten, circuspieten, strooipieten, schminkpieten, pieten op stelten, etc.) en een pietenband, hebben we ook moderne Pieten Models. De keuze is enorm!
Neem vrijblijvend contact op voor uw wens betreft Sinterklaasentertainment>>

Een zwarte piet is op alle mogelijke manieren in te zetten. Met pepernoten of andere (speculaas)hapjes, bruin of gekleurd geschminkt, met roetvegen of zonder schmink; dat is aan u!

Gewone pieten zijn gekleed met sportieve schoenen, Pieten Models lopen op hakken. Beiden bezorgen de bezoekers van uw winkelcentrum of gasten van uw bedrijfsevenement een extra leuke dag in Sinterklaasthema.

SPECIAL: Cupcake Piet en Pieten Models
In een charmante pietenrok en met kleurrijke cupcakes met slagroom en Sinterklaasdecoratie, verblijdt het pietenmeisje de bezoekers met deze heerlijke traktatie in Sinterklaasstijl. Een bakje met verschillende smaken pepernoten en snoepgoed laten samenstellen voor uw gasten? Met haar speciale boxen aan de riem maakt ons Pieten Model een heerlijk bakje strooigoed klaar. Een exclusief tintje eraan toevoegen? Naast de traditionele soorten pepernoten kunnen we ook oer-pepernoten met kaneel, nootmuskaat, steranijs en andere bijzondere smaken verzorgen.

Kijk voor inspiratie eens bij onze Candy Models of Cupcake Models