Paas Models - Paasmeisjes & Paashaas

Op zoek naar paas entertainment? Boek dan nu de Paas Models van Taste Models! Taste Models staat bekend om haar unieke culinair entertainment en haar representatieve modellen. Taste Models is het allereerste bedrijf dat haar hapjes, drankjes en giften op een innovatieve manier presenteert. De modellen van Taste Models zijn een leuke en originele aanvulling op ieder (bedrijfs) evenement of als winkelcentrum entertainment.

Vanuit hun rijkelijk gedecoreerde paasmanden en andere originele presentatiemiddelen verblijden de paasmeisjes uw bezoekers of gasten met paaslekkernijen. Van heerlijke chocolade paaseitjes, bonbons, sfeervolle kaarseieren tot andere Paas gerelateerde lekkernijen. Het is allemaal mogelijk. Het paasmeisje is gehuld in een fashionable paasoutfit en begroet iedere gast met een lach en een vriendelijk praatje. De paasmeisjes lopen tussen uw gasten door en zorgen ervoor dat er een gezellige sfeer ontstaat.

Liever een traditionele paashaas of een paashaas in een speciaal jasje? Acterend of met een van onze Models in paashaas kostuum? Geen probleem! We hebben verschillende mogelijkheden, waaronder onze Chique Paashaas, Paaskip en Rock & Roll Paashaas. Al onze paashazen verrassen uw bezoekers graag met heerlijke paaslekkernijen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.   

Een extra feestelijk evenement? De Paas Models kunnen het erg goed vinden met de Lente Models. De Lente Models verwelkomen uw bezoekers of gasten graag met een voorjaarsplantje uit hun unieke draagbare stellage.