Lente - Lente Models - Lentemeisjes

Het zonnetje schijnt, de vogels beginnen weer te fluiten, mensen trekken erop uit; het voorjaar is weer begonnen! En dat mag gevierd worden! De Lente Models van Taste Models maken van uw evenement een belevenis. Taste Models staat bekend om haar unieke food- en non-food entertainmentconcepten in een creatief jasje.

Het Lente Model verwelkomt uw bezoekers of gasten graag met een vrolijk voorjaarsplantje, vanuit hun bijzondere presentatiemiddelen. Of denk bijvoorbeeld aan een zakje met bloembollen, die vanuit een speciale rok door ons Model voor uw gasten samengesteld wordt. Gekleed in fashionable outfits in pasteltinten begroeten de lentemeisjes iedere bezoeker met een vriendelijke lach. Ons lentemeisje is voorzien van een unieke rok of draagbare stellage, waar de giften op worden gepresenteerd. De lentemeisjes creëren een gezellige sfeer op ieder evenement en in elk winkelcentrum. Wilt u iets anders dan een voorjaarsplantje of bloembollen? Dat is natuurlijk geen enkel probleem! 

Kijk voor meer thema Models ook eens bij onze Paas Models met hun paaspresentjes en de Kerst Models die gluhwein, erwtensoep, warme chocomelk, zuurstokjes en ander lekkers serveren!