Kerst entertainment - Kerstmeisjes

ENORME KEUZE AAN KERSTENTERTAINMENT
De decembermaand met de gezellige feestdagen is de sfeervolste periode van het jaar. Bent u nog op zoek naar passend kerstentertainment? Maak uw kerstevenement compleet en verwarm de harten van uw bezoekers of gasten met een bezoek van de Kerstman, Kerstelfen, Dickens figuren en anderen en/of overheerlijke kersthapjes en warme drankjes verzorgd door onze Kerst Models.
Vraag nu naar de mogelijkheden >>

KERSTMEISJES
Taste Models is gespecialiseerd in originele food entertainment en de styling van de meiden is altijd afgestemd op uw evenement. Zo dragen de kerstmeisjes bijvoorbeeld trendy outfits in het rood en wit met zwarte details. 

De kerstmeisjes serveren lekkere gluhwein, erwtensoep, overheerlijke luxe bonbons, warme chocomelk, zuurstokjes en meer. Vanaf haar mobiele presentatiemiddelen of vanuit een sfeervol gedecoreerd kersthuisje, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ons kerstmeisje weet wat lekker is en biedt het aan met een stralende lach. 

EEN BORREL? CHAMPAGNEMEISJE IN KERSTSTIJL
Wilt u de feestdagen in stijl vieren met een kerstborrel of nieuwjaarsborrel? Dan bieden onze Champagne Models uitkomst. Zij zijn niet alleen geschikt als kerstentertainment, maar ook voor bijvoorbeeld een nieuwjaarsborrel. De Champagne Models schenken vanuit een speciaal presentatiemiddel a la minute een heerlijk glas champagne in en begeven zich gemakkelijk onder uw gasten.