Conceptontwikkeling - Model op Maat

Tover ieder evenement of borrel om tot een succes en trakteer uw gasten op heerlijke lekkernijen en culinair entertainment met Taste Models. Taste Models staat bekend om haar originele en creatieve culinaire foodconcepten. Met originele presentatiemiddelen, heerlijke hapjes en drankjes en vrolijke, mooie modellen, tilt Taste Models ieder evenement naar een hoger niveau.

Bent u op zoek naar een speciaal Model, maar staat deze er niet tussen? Wij ontwikkelen graag samen met u een Model op maat, passend bij uw (bedrijfs)evenement of beurs. Het hapje, de styling en de presentatiemiddelen stemmen we dan af op uw gelegenheid, logokleuren of thema. Zo is er voor elk soort evenement een passend Model. Ook voor uw winkelcentrum entertainment denken wij graag mee over de mogelijkheden. 

Eerder hebben wij met succes van ons Cupcake Model een Futuristisch Dessert Model mogen maken, werden onze Hapjes Models omgetoverd tot Gala Models met passende maskertjes en kettingen, hebben we van Albert Heijn tassen een rok voor ons Pata Negra Model gemaakt en gaven onze Hapjes Models licht in de speciaal ontworpen 'glow in the dark' pakjes. Heeft u zelf al een Model in gedachten die niet op onze website staat of wilt u graag onze hulp met het bedenken van een gepaste Model? Neem contact met ons op, wij bespreken graag met u de mogelijkheden.