Champagnekroonluchter Model

Heeft u een feestelijke gelegenheid en bent u op zoek naar een speciale openingsact of een unieke manier van drankjes serveren? Wilt u uw gasten echt verrassen met originele culinair entertainment? Maak uw evenement compleet met de speciale Champagne Kroonluchter Models van Taste Models!

Ons Champagne Kroonluchtermeisje schenkt tijdens uw openingsact op unieke wijze een heerlijk glas Champagne in voor uw gasten vanuit een speciaal ontworpen Champagnekroonluchter. Het Champagne Kroonluchter Model van Taste Models is hier speciaal in getraind en kan al zwevend aan de kroonluchter uw gasten voorzien van Champagne of een ander lekker drankje. Het optreden van ons Champagne Kroonluchter Model is uitermate geschikt als bijvoorbeeld openingsact of om te toasten na een speech tijdens feesten, beurzen, openingen of andere (bedrijfs)evenementen. U maakt met ons Champagne Kroonluchtermeisje een spetterende beleving voor uw gasten.

Heeft u geen mogelijkheid om op deze unieke manier Champagne te schenken? Onze Champagne Models schenken graag een glaasje bubbels, met beide voeten op de grond, voor uw gasten in tijdens uw evenement. Wilt u hier graag ook nog een passend hapje bij serveren? Onze Champagne Models zijn een perfecte combinatie met onze Oester Models en samen maken zij uw evenement helemaal af.