Carnaval Models - Carnaval meisjes

Op zoek naar passend entertainment met Carnaval voor uw winkelcentrum of (bedrijfs)evenement? Speciaal voor Carnaval hebben wij Carnaval Models! Taste Models staat bekend om haar unieke culinair entertainment en haar representatieve modellen. De modellen van Taste Models zijn een leuke en originele aanvulling op ieder (bedrijfs)evenement.

De carnavalmeisjes zijn in te zetten om uw gasten of bezoekers te trakteren op een heerlijk hapje of drankje of om uw product of dienst te promoten. Gekleed in een leuke passende carnavalsoutfit biedt ons carnavalmeisje uw gasten met een stralende lach wat lekkers aan. Een outfit in uw bedrijfskleuren of in de kleuren van uw winkelcentrum behoort ook tot de mogelijkheden.

Onze Carnaval Models serveren vanuit hun mobiele presentatiemiddelen lekkere hapjes en drankjes naar wens. Inspiratie nodig voor een lekkernij? Kijk eens bij onze verschillende culinaire concepten. Of op zoek naar een andere manier om uw product of dienst te promoten? Kijk dan eens bij onze Promotie Models