Bakfiets Models - Bakfietsmeisjes

Bent u op zoek naar een leuke manier van winkelcentrum entertainment waarmee u de bezoekers kunt verrassen? Met onze Bakfiets Models lukt dit zeker!

Door de speciale bakfiets zijn onze Models extra mobiel en kunnen zij zich gemakkelijk onder de bezoekers van uw winkelcentrum bevinden. Op de fiets kunnen verschillende soorten hapjes en/of drankjes gepresenteerd worden, die door onze bakfietsmeisjes met een stralende lach worden aangeboden. Hospitality is voor onze Models erg belangrijk. Onze Bakfiets Models zijn te stylen naar wens. Een outfit in de kleuren van uw winkelcentrum behoort ook tot de mogelijkheden.

Wilt u graag typisch Hollandse hapjes serveren? Dan kunnen onze Hollandse meisjes in mooie Delfts blauwe jurkjes natuurlijk niet ontbreken!

Bent u op zoek naar een andere speciale manier om hapjes en/of drankjes aan te bieden aan uw bezoekers? Denk dan eens aan onze Tafel Model. Op de rijdende tafel, waarin het Model staat, kunnen verschillende fingerfood gepresenteerd worden. Een echte eyecatcher!